WEDSTRIJD Futsal Project Asse-Gooik - FS Gelko Hasselt  3 - 3  (1-1)

DATUM 22-11-2013  21:15

DOELPUNTEN 17’ 10m. Willems (0-1), 19’ Neukermans (1-1), 33’ Kaddouri (1-2), 34’ Papanicolaou (1-3), 35’ Neukermans (2-3) en 36’ Abdouni (3-3).

VERSLAG In een gesloten eerste speelhelft met weinig kansen klom Gelko op voorsprong toen Willems een tienmeter door de benen van doelman Mageren binnen trapte. Een minuut later werkte Neukermans in dezelfde omstandigheden de achterstand weg. Hasselt bleef ook in de tweede helft diep op eigen speelhelft verdedigen en loeren op de counter. Dat leverde de bezoekers al voorbij het midden van de tweede periode binnen de minuut de 1-3 op. Een minuut later stond Asse-Gooik weer op gelijke hoogte toen Hasselt zo onconsequent verdedigde dat Neukermans en Abdouni ongehinderd konden scoren.